maandag 18 maart 2013

Paassfeer in huize Suurtjes

.....al een tijdje.
 
Kijk deze 2 dames hangen hier al een tijdje, in de eethoek te pronken. Het zijn de kippenhangers van Jitdesign. Ik heb ze in andere kleurtjes gemaakt.
 
 
Toen ik er meebezig was kreeg ik er spontaan een ander idee erbij. Idee hebben en uitvoeren is natuurlijk een ander verhaal. Maar met rust en beleid kom ik toch wel ver, kwam ik achter hihihihih.

Het lieve kipje hangt nu niet aan het ei, maar zit heerlijk op het ei!!!!!!
 
 
Het was ff een werkje, heel veel festonneerwerk. Maar dan heb je ook wat!!!!
 
En op borduurgebied had ik ook een heel leuk idee gezien en ook zelf had ik nog wat in mijn koppie.
 
Dus op een gegeven moment was er wel veel "work in progress" .hihihihhihi
 
Ik zag bij De Quilthoeve dit. Gaaf toch, hmmmmmmm heb laatst klossen op de handwerkbeurs gekocht, heb nog wel wat van dat linnen  liggen, dus...............
Tja en ook toen ontstond er weer een idee. Leuk voor pasen!!!!!!
 
Oooooooooo en door Jeanet ben ik een beetje besmet geraakt met merklapjes borduren. Nou merklapjes, heb er (nog maar) één af!!!!! Zou wel heel veel willen hebben hihihihi.
 
Tsja en ideetje boven in mijn hoofdje bleef ook maar zeuren, wanneer dat nu eens af kwam.Jajajaj, moet nog een borduurstukje voorzien van stof !
 
En dan je juskom nog pakken en weer leuk opmaken . En zie hier is het resultaat.
 

Ik vind het zeer van de geslaagde !!!!!!!!!!

Intussen ben ik ook nog naar de Handwerkbeurs geweest met Jeanet. Het was weer een super dag. Het is "ons" daggie uit, waar we ons weken voor die tijd al op kunnen verheugen. En de dag zelf als dolle kleuters rondlopen!!!!!! Ach als we maar gezellie hebben toch!!!!

Natuurlijk konden we het niet laten en hebben we wat voor elkaar gemaakt. Altijd zo leuk, want we zeggen niet dat we iets maken hihihii.
Dit had ik voor Jeanet gemaakt en gekocht.
 Jeanet was er heel blij mee, kijk HIERmaar eens en dan kan je ook zien wat ik gekregen heb. Oooooooo het is zo gaaf en ruikt zo lekker!!!!!! Thankssssss Jeanet!!!!!!

Nou dan kom ik nog met één foto en dan zijn jullie eerst van mij af hihihi.
Zo staat  nu eerst mijn geborduurde klos . Ik heb een heel gaaf rekje gekregen die leuk met allemaal borduurseltjes en zo wil (op)vullen. Ik ben daar al druk meebezig, maar tussendoor kwamen er ook nog 2 projektjes. Maar daar komt ik later op terug!!!!!!!
 
 
Mochten jullie je afvragen waar de borduurpatronen vandaan komen en van zijn. Ik zit  zo af en toe te googlen en dan kom je hele gave gratis patronen tegen. Soms verander ik er wat aan, soms voeg ik ze samen.
 
Ik wens jullie nog en hele fijne dag toe.
 
 
Groetjes Hilda
  
 
 
 
 
 

5 opmerkingen:

 1. Volgens mij moet ik ook met vilt aan de gang want ik vind die kippetjes op die eitjes echt geweldig!
  Groetjes Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er zo superrrrr uit allemaal Hillie, ja en wat was ik verwent die dag niet normaal meer maar ik was er super blij mee, heb al heel wat met je stofjes gemaakt !
  En je orduurlappie ben helemaal verliefdddd

  Liefssssss van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohhh wowww Hilda,wat is dit allemaal schitterend gemaakt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk geworden zo de Kipjes in andere kleuren en ook het ei is prachtig geworden !

  Groetjes, Karina

  ( van het weekend zijn ook nog de Open Dagen bij Niels )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw Hilda, wat prachtig allemaal. Ik zit te genieten van al dat moois. Leuk toch allemaal hè, borduren, met vilt en ook nog veel meer. Maar tijd!! dat hebben we eigenlijk een beetje te kort om al die leuke ideeën ook te kunnen uitvoeren. :) Ik wens je een fijne dag toe, Liefs Laura

  BeantwoordenVerwijderen