maandag 21 mei 2012

Veel creaties gemaakt .............

en gekregen. Ja ja ja ik weet ben een hele tijd niet geweest, maar ik zat een beetje in de lappenmand. Rechterhand werkte niet mee. As je rechts bent, heb je wel een probleem.
Ook liet mijn rug het afweten en heb ik een paar weken meer gelegen en gelopen, dan gezeten.
Maar ik ben er weer voor 75%. Tsja en toch wil je freubelen en haken en borduren wil echt wel half liggend, kwam ik achter.

Op de foto hieronder zijn jullie allemaal gave creaties, die ik niet allemaal zelf heb gemaakt hoor. De creaties, die in het mandje liggen, heb ik van Jeanet gekregen. Gaaf hé, die geborduurde knopen, mooi hé!!!!!! En dan het geborduurde amite kussentje, die kleur ........ zo mooi.


De poederrose plaid heb ik wel zelf gehaakt, met wol van de Zeeman. Kwalitatief niet het beste wol, maar ik vnd de kleur zo mooi en een bol kost mar 0.99 eurocent. Voor 6 euro had ik een gave plaid. Moest hem nog wel ff zelf haken hihihiihihii.

De Biscornu had ik op de Handwerkbeurs in Zwolle gekocht en is van Nennedesign. Was heel leuk om te maken, lekker veel steekjes borduren hhihihihi


Dit is de achterkant van de BiscornuDeze laarsjes had ik al een hele tijd af, maar vergeten te posten. Zijn het geen scheetjes.
Ik ben moment weer lekker aan de borduur. Ik wil allemaal kleine patroontjes borduren . Die daarna kussentjes moeten worden voor in een leuke glazen pot.

Maar daar kom ik van de week op terug!!!!!!

Ik wens jullie nog een fijne avond toe.

Groetjes Hilda

2 opmerkingen:

 1. Nogmaals graaaaaaaaaag gedaan hoor.....en die plaid is superrrrrrrr gaaaaaaaaf , past ook heeeeeeeeeel goed bij mij........owwwwww die laarsjes wat een scheetties !!!!
  En natuurlijk heb ik je biscornu in het echt gezien toppieeeeee Hillie.......en nog opschietennnnnn met je borduurtjes ( geintje )

  Liefssss van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Hilda,
  schattig, je borduurtjes en die slofjes geweldiggggg.
  Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen