maandag 5 december 2011

Creaties af en bijnaaaaaaaaaa af..............

Zal ik eerst maar beginnen met de creaties die bijna af zijn.

Ik had het patroon vorig jaar al gekocht en de bedoeling was dat die met de kerst 2010 al af zou zijn. Helaas niet gelukt, niet één steekje gedaan.
Paar weken geleden had ik mezelf een deadline gegeven.................. ik moest hem in 2 weken maken. Erg hé!!!!!!!!!
Het borduren had ik drie dagen gedaan, zooooooooooooo leuk om te maken. Niet groot en niet veel kleurtjes................dus eigenlijk zo gepiept hihihihihihi.
Er een pinkeep van maken dat was een ander verhaal, dat had ik nog nooit gedaan en tjsa daar kan ik dan tegenaan hikken.

Maar het is met gelukt, heb alleen één foutje gemaakt. Ben vergeten fiberfill er tussen te doen. Op zich niet zo erg, alleen als je aan de zijkant wel een lintje of een broderietje wil................. moet smal zijn.Ik heb nu keuze uit 2 broderietjes en heb besloten op de linker te doen. De andere met pareltjes is net TE...........
Dus dat klusje moet morgen maar "even" gedaan worden.


In een eerdere post had ik een foto geplaatst met "kerst" wolletjes, waar ik leuke lapjes van wilde breien.
Ik heb inmiddels twee af.Ooooooooooooo de rode, dat was me één. Ik had ergens op een blog en hele leuke gebreide gastendoekje gezien met een leuke steek. Hmmmmm even goed kijken. Volgens mij moet dat zo en zo..... ga ik met rode wol proberen.
Ik doe wat verkeerd, weet nog steeds niet wat. Maar na drie keer proberen, vond ik het wel best. Ook omdat het lapje eigenlijk wel heel erg leuk werd, aan beide kanten zelfs!!!!!! Is dan niet handig!


Ik heb er dus twee af. Sinds gisteravond staat lapje nummer drie op de pen. Heerlijk onder tv loeren breien.
Dus ook de kerstlapjes zijn bijnaaaaaa af!!!!!!!


De gebreide lapjes hieronder zijn al weken af. Alleen het onderste lapje was ik niet tevreden over. Oooo die was schots en scheef, die kon ik niet mooi opvouwen, grrrrrrrrrr.
aangezien ik zondag mijn grootste hobby aan het uitvoeren was, strijken,NOT, hoe verzinnen ze het, strijken. Maar goed toen ik daar mee bezig was, heb ik het lapje met een natte doek opgeperst. En hij is nu heeeeeeeeel mooi vierkant hihihihihih.

Ik wil er nog een borduurstukje bij borduren. Linnen en garen liggen er al, nu nog een patroon uitzoeken.
Als dat af is, ga ik een leuk hokje maken, met alle deze creaties, dus wordt vervolgd!!!!!!En dan het laarsje .......... die stond ook in een eerdere post. Het is probeersel en ik moet zeggen , ik vind hem aardig gelukt.
Ik wil nu een paar maken in paars tinten......................


Ik heb nog een hele gave creatie af, maar die kan ik helaas nog niet laten zien.................. nee sorry ik zeg verder niks.

Ik wens iedereen nog een fijne avond toe.
Diegene die Sinterklaas gaan vieren, heeeeeeeeeel veel plezier.

Ik ga zo lekker tv kijken met een breiwerkje.

Groetjes hIlda

3 opmerkingen:

 1. Owwwwww ik ben helemaallllllll weg van je lappies Hillie, die steken moet ik ook eens proberen gaaaaafffff, maar zal in het nieuwe jaar worden !! WAnt ook ik heb van alles op mijn to do lijstje staan !! Pffffff konden we maar 200 worden ! En je borduurtje vindt het nu al gaafffff ! Ben heeeeeeeel erg aagje naar die creatie die je hier niet laat zien !
  Owww vergeet je laarsje , zoooo superrrrrr lief !!

  Liefsssss van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spulletjes heb je gemaakt...ik vind je laarsje echt super..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Hilda

  Wat een leuke creaties heb je gemaakt.En je amigurumi spullen zijn super.
  Ik ben ook met amigurumi bezig.
  Groetjes ria

  BeantwoordenVerwijderen