zondag 24 januari 2010

Een Award

Ooooooooooooo ik kreeg deze Award van Willy, omdat ik WEER ziek ben. En bedankt Willy, hihihiihihi!
Ik heb de griep weer op visite, ze wilden blijkbaar met mij mijn verjaardag vieren. Wat ik iets minder vond en gisteren mijn verjaardag niet echt heb kunnen vieren!!!!!

Maar ben wel verwend door mijn (club) vriendinnen met gave creaties en leuke kadootjes erbij. Dus voelde met gisteren echt wel jarig, tussen de snotjes door hihhii. Maar daar kom in de loop van de week op terug!!!!

Nu eerst verder met de award!
Bij deze Award moet je 10 dingen opnoemen waar je van houdt. Hmmmmmm makkie zou je denken, maar wat is eigenlijk houden van??????? Je hebt houden van en houden van toch???????

Nou daar gaat die dan, ik hou van:

1. Mijn hussie ( Jack) en onze dochter (Kelly)
2 Onze poes Lilo. Ze ligt toch heel wat uurtjes naast mij op(haar stoel) als ik zit te freubelen op mijn hobbykamer.
3. mijn hobbies, scrapcreaties maken, vilten, amigurumi en borduren.
4. mijn (club/blog) vriendinnen. Ik kan echt niet zonder de Meiden, ze weten zelf wel wie ik bedoel hihihi!!!!
5. De Meiden heb ik wel via internet (blog en clubs) ontmoet. Dus kan ik niet zonder de pc/laptop/internet. This een verslaving, en is dat nog wel houden van hihihiihi.Ik zie de Meiden af en toe in het echie, maar mailen kunnen we gelukkig dagelijks. Maar ik zit natuurlijk ook uren te surfen op internet. Genieten van alle creaties de die door iedereen gemaakt worden.
6. hobbyspullen kopen. Pffffff heb ik ook weer internet voor nodig, want in Groningen heb je niet echt gave scrapwinkels. Maar waar ik heen gaan te shoppen, kijk ik ook altijd voor de hobby.
7. voor de tv hangen en naar leuke series kijken. Ghost Whiperer, Mentalist, House, ATWT en Bones.
8. lezen. Spannende boeken vooral. Ik heb net de hele serie van Twiligt Zone gelezen en ben in een boek van Karin Slaughter begonnen. Het liefst zou ik wat meer willen lezen, maar ja heb ook mijn andere hobbies. Dus meestal lig in bed ('s avonds voor slapen) te lezen en heel veel tijdens de vakantie.
9. chocolade (vooral M&M's) en drop.................. zo lekker!!!!!
10. op vakantie gaan. Ooooooooooooooo ik zou zo graag nog zoveel plekjes in Europa willen zien. Ik hoop in de toekomst dat we dat kunnen waar maken............. je moet natuurlijk toch ook wat wensen en te dromen hebben . Of niet dan!!!!!!!

Tsja en nou mag ik de award aan iemand doorgeven................ en dat wordt iets moeilijker, want ik wil hem eigenlijk aan 2 personen geven. Beiden Meiden zijn toch wel heel speciaal voor mij. We zien elkaar veels te weinig in het echie. Want oooooooo als we bijelkaar zijn is het ook gelijk één (gezellig) zootje.
Maar daar heb ik al een oplossing voor. Dat is weer een voordeel als je 2 blogs hebt hihihhi.

Jeanet deze is voor jou. Heel veel plezier ermee.

Groetjes Hilda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten