dinsdag 30 april 2013

Hebben jullie ook zo genoten ........

..... van de Troonswisseling?  Wij wel!!! Ik ben er de hele dag heerlijk voor gaan zitten. Hier en daar een traantje wegpinken, ja geef het gewoon toe hihihhi. Koningin Beatrix is nu Prinses, en Prins Willem-Alexander is nu Koning Willem-Alexander. Ik vond het een happening vandaag. Ik heb genoten van de kinderen van het Koningspaar. Mooi zoals ze daar met zijn 3-tjes liepen, hoe Beatrix met ze om ging. De jurk(en) van Maxima en haar uitstraling, geweldig!!!! En dan vanavond het Koningsvaart op het IJ, super super super. En dan nog het podium op gaan bij dj Armin van Buuren, wauwwwwwww wat was dat mooi. Zo heerlijk los, vrij en ontspannend......dat kan toch maar ff mooi in ons kikkerlandje!!!!!
 
Hier was het de afgelopen dagen nog wel ff hard werken. Ik kreeg het nog ff in mijn hoofd dat er een schaal met lekkernij op de tafel moest staan op Koninginnedag. Atelier de Vrolijke Vilt Vriendjes had voor de gelegenheid leuke pakketten te koop. Ik heb hier en daar wat eigen inbreng er ingelegd. Ook heb ik nog rood, witte en blauwe petit fourtjes gemaakt!!! Maandag om half zes 's avonds kon ik opgelucht adem halen, yesssssss heb ze af!!!!! En vandaag stonden ze heerlijk op de tafel te pronken!!!
 


 
Ik laat ze morgen lekker nog een dagje staan..............nagenieten hihihi.
 
Tsja en wat ga ik nu doen? Verder met het haken van mijn plaid? Of toch verder het borduurstukje die bijna af is????? Of toch die 2 patroonbladeren van Beatrix Potter eierwarmers, die gemaakt willen worden?????  Vervelen, wat is dat........waar ik meer moeite mee heb, is het kiezen waar ik mee wil beginnen hihihihhi.
 
Zo ik ga nog ff voor de tv hangen en dan zo lekker mijn mandje in met de e-reader!!!!!
 
Nog een fijne avond!!!
 
Groetjes Hilda

zondag 14 april 2013

Nog meer ......

....mobielhoesjes. Nog één oor Kelly en één voor hussie!!!!!!

Kelly wilde graag nog één met een uil er op. Ik wat rondstruinen op google en zelf ( uit)tekenen.
Is die niet leuk geworden???? madam heeft zelf de kleurtjes uitgezocht, die weet wel wat leuk is!!!!! Ik vond het ook zo leuk om te doen, gewoon jammer dat die af is!


 En weer een vakje voor de ID-kaart!!!!!!
 
En toen ook nog 1 voor hussie gemaakt. Zo af en toe vergeet die zijn mobiel wel eens mee te nemen naar zijn werk. Dan is die in de garage, legt de mobiel dan ff op een plank en ja dan kan het gebeuren dat je je mobiel vergeet. Ik heb het simpel gehouden, maar wel een felle kleur gebruikt. kan niet missen 's ochtends hihihihi
 
Het model is goed, dus ik kan nu ook nog een andere voor hem maken!!!!!



 En natuurlijk ff saampies op de foto. Zo zie je dat die van hussie toch iets kleiner is dan van Kelly.
 
Eigenlijk wil ik zelf ook wel 1 hihihi.
 
Voor de rest ben ik een plaid aan het haken, borduren en natuurlijk ook aan het vilten.
Ooooo ik zag laatst een hele leuke blog, staat bij mijn linkies Gingermelon,  met mooie poppen.
Ik was (ben) verliefd en Alma was zo lief om de patronen voor me te bestellen. Nog heeeeel erg bedankt hé Alma!!!!!
 
Ik heb een probeersel gemaakt, die op zich goed gelukt is. Maar ik had vilt op de markt gekocht, wat geen wolvilt was. Ik had op mijn gevoel af moeten gaan, maar het zien van de gave kleurtjes won. Ia ezel Hilda, baalde al snel toen ze er mee aan het werk ging. Ia ezel Hilda heeft ervan geleerd en wil alleen nog met wolvilt werken.
 
Gisteren ben ik met Erika naar Niels Holgersson geweest. Ooooooooo het was daar weer kwijlen hoor. Vooral het oranje hoekje hihihihhi. We hebben leuke pakketjes, patroonbladeren en vilt gekocht.
Ik moet nog ff hard aan de bak voor 30 april hihihihhii

Ik wens iedereen nog een fijne zondagavond toe.

Groetjes Hilda