maandag 19 september 2011

Zo druk aan het haken dat ik gewoon "vergeet"

de creaties te plaatsen.

Ik ben op moment helemaal in de ban van pompoenen haken en ben er nog lang niet klaar mee.
Ten eerste omdat ik het gewoon heel leuk vind om te doen. En ten tweede omdat de schaal, waarin ze in moeten liggen, nog lang niet vol is.

De pompoen hieronder, is de laatste die ik gemaakt heb. Is eigenlijk voor de schaal bedoeld, maar ligt nu onder een stolp(je), wat wel heel erg leuk lijkt.


Ik ben lid van amigurumi club en daar had Mieke een kalebas gemaakt. Oooo wat waren we verliefd, dat ze een patroon voor ons gemaakt heeft. Mieke nog bedankt voor het gave patroon!!!!!!

Ik heb er drie gemaakt en één is verhuisd en staat op een hele gave pompoenentafel bij Erika.


En dit zijn nu al mijn pompoenen, een week geleden hihihih. Er zijn al wat meer gemaakt....... maar die volgen nog, want die moeten nog steeltjes hebben!!!!!


Oooooooooooooooooooooo en ik ben helemaal verliefd op de Mary Jane baby booties. Als jullie willen weten hoe ze er uit zien kijk dan maar even hier , zijn ze niet mooi. Helaas zijn de patronen niet in Nederland te koop.
Tijdens het zoeken kwam ik wel een webwinkel in Nederland tegen die soort gelijke patronen verkoopt. Tjeempie , waar ik een patroon heb gekocht. Er zijn zeker 3 schoentjes in de prullenbak beland, het lukte me gewoon niet........... maar aanhouder wint. Het zijn geen schoentjes geworden om te dragen , maar om leuk ergens neer te zetten..........Ik wens jullie nog een hele fijne avond toe. Ik ga verder met haken en ook met breien. Breien????? Yip ben ik ook aan het doen.............. "het" is bijna af en dan volgt er een foto van.
Oeffff en dan zal het uiltje ook nog volgen..................

Groetjes hilda

5 opmerkingen:

 1. ooohhh leuk!!! en schattige schoentjes.
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. MOOI....wat heb je leuke spulletjes gemaakt..en wat een schattige schoentjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He Hilda, dat is lang geleden:-)

  Mooie pompoenen heb je gemaakt, heel natuurlijk en mooi. Wat betreft je schoentjes, troost je maar hoor want je bent niet de enige die moeite heeft met de schoentjes van Tjeempie, bijna niemand lukt het om ze te maken tenzij je zelf wat aanpassingen maak.
  Groetjes van Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Owwwwww ze zijn superrrrrrrrrrrr en die schoentjes zuchtttttt zo liefffff en ik mag ze al heel gauw ff vasthouden hihihi !!

  Liefsssssssss van mij

  BeantwoordenVerwijderen