vrijdag 30 april 2010

Jammie jammie Aardbeitjes .....

..... die zo maar in onze buxushaag groeien. Wel heeeeeeeel uniek of niet dan.....

Ik ben dol op aardbeien en dan vooral op een turksbroodje van de bakker op de markt!!!!!

In de zomer staan dan ook veel vilten aardbeicreaties in de keuken en soms ook in de kamer hihihihi.
Ik zag van de week dat ik nog een heeeeeeeeeeeel gaaf patroonblad heb liggen. Een aardbeitheepot met een hele familie eromheen. Die wil eigenlijk heel graag maken en dat zal ook zeker gebeuren. Maar denk niet voor deze zomer. Ik wil eerst wat half afgemaakte projekten afmaken ...........

Dus ik moet eerst maar van deze 3 tutties genieten, die nu ook eindlijk af zijn hihihih.



Groetjes hilda

dinsdag 6 april 2010

Tildakonijn en paasslinger zijn ..........

af..........................

Aheummmmmmmmmmmmmmmmmm Tildakonijn pas laat in de middag gisteren. Heb ik alvast een leuke creatie voor volgend jaar met Pasen, pfffffffffffffffffffffff.

Hoe komt het dat ik er zo laat mee ben? Ik ben lid van het Poppenhoekje, dat is een club waar we gezellig babbelen over alles en nog wat en waar we onze viltcreaties showen. Zo was er ook iemand die Tildakonijn verkleind had en van vilt gemaakt had. Oooo wat een leuk idee en wat zag die er leuk uit. Tsja en toen moest ik ook aan de gang.
De volgende die ik ga maken ( ja volgend jaar hoor en dan wat eerder hihihii), wordt iets groter. Ik hou van priegelwerk, maar kan ook TE zijn hihihihihihhi, vooral het jasje.



Tsja en dan de "passlinger". Ook dat is weer een ideetje van iemand (dezelfde persoon als van de Tildakonijn) van het Poppenhoekje. Ze heeft de paasslinger helemaal zelf bedacht en ik vond hem heel leuk. Ik wist dat Erika( feubelvriendin) hem ook heel leuk zou vinden. En dat was zo ...................... aangezien er geen patroonblad van is, is Erika gaan tekenen. Daarna zijn we hard aan degang gegaan. Zij had hem natuurlijk wel op tijd af..... ikke natuurlijk niet.
Erika heeft de paasslinger in de lengte gedaan, ook heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk.
En ik weet nog niet wat ik ermee wil............ moet ff brainstormen........ heb wel wat ideetjes,maar this het nog net niet........ dus wordt vervolgend in 2011 hihihihihi




Groetjes Hilda