donderdag 18 februari 2010

Weer ietsiepietsie verder

Ik had vorige week al een foto gemaakt en wilde hem vrijdag plaatsen. Maar de computer dacht daar heel anders over. Die deed "gewoon" niks meer. Jack heeft alles er opnieuw op moeten zetten, wat een klus.

Maar kijk, ik ben best wel een beetje opgeschoten hihihi.Ik dacht dat ik de vakjes er zo even op zou naaien, en dan de stiksteekjes bij de paashaas pffffffffffffff.Dat viel wel even tegen hoor,maar wel heel leuk om te doen.



Ik heb van de week niks aan het borduren gedaan. Kom tijd tekort hihihihhii.

Groetjes Hilda

dinsdag 9 februari 2010

Sneak a Peak

Tsja wat zal dit nu worden........



De foto heb ik vrijdag genomen en ben inmiddels al een stuk verder ........... eind van de week zal ik een nieuwe foto maken.

Ik heb bij mijn andere hobbie, vilten, een mail vriendin. Zo hadden we het ook over andere hobbies en daar kwam ook borduren in voor.
Nou mis hé..... wat vind jij leuk en wat maak jij zo al. Het was maar even en ze stuurde allemaal leuke links door, met leuke pakketjes/borduurpatronen.
Dus Liane bedankt dat je mij weer een verslaving hebt gegeven...........

Ik heb inmiddels de winterviltcreaties weer opgeruimd. Ik heb het helemaal met de winter gehad. Kom maar op Lente.
Aheummmmmmmmmmmmmmmmmmm zat er in de Lentedoos eigenlijk allemaal paascreaties. Tsja daar is het nog even te vroeg voor.

Ja en wat nu? Als ik eigenlijk goed nadenk heb ik het verleden niet veel lentecreaties gemaakt. Ik vind niet alle ontwerpen leuk........... ik weet eigenlijk wel wat ik er wil hebben staan , maar dat is er op viltgebied niet.......... dus dat wordt zelf tekenen en ontwerpen????????

Groetjes Hilda

dinsdag 2 februari 2010

Ook winter in huis

Eigenlijk staat de wintertafel hier al een paar weken. Ik vind het altijd weer genieten, als ik de wintercreaties neerzet!!!!!
Maar moet ook eerlijk toegeven, dat ik helemaal klaar ben met de winter. Niet binnen hoor, maar wel buiten.......
Van mij mag de lente beginnen ................... kom maar op met de kleuren, zonnetje ....... lekker weer buiten wandelen en of een bakje koffie in de tuin drinken.






Groetjes Hilda

Cross sticher / borduurstukje nummer 2

is af!!!!!!

Oooooooooo ik vind dit zo leuk om te doen. Met één kleurtje te borduren, niet teveel nadenken en lekker tijdens tv kijken borduren.
Het is de bedoeling dat het borduurstukje in een fotolijstje komt. Alleen vind het fotolijstje, die ik gekocht heb, niet helemaal bij het borduurstukje passen........ qua kleur.

Hussie kwam met de oplossing................ maak je toch nog een borduurstukje en dan met de kleur die bij het lijstje past........... ja hoor tuurlijk!!!!
Dus ik ga op zoek na een ander leuk patroontje. En ga een ander fotolijstje kopen!!!!!



Euhhhhhhhhhhhhhhhh ik ben inmiddels alweer met een ander borduurstuk begon. Ja echt borduurstuk en met meerder kleurtjes.............
Had nog zo gezegd dat ik het niet zou doen. Maar vind deze zo leuk en ik vind het te doen........

Nieuwsgierig geworden??????

Zal eerdaags een stukje laten zien......................

Ik wens jullie een fijne avond toe.

Groetjes hilda