zondag 24 januari 2010

Een Award

Ooooooooooooo ik kreeg deze Award van Willy, omdat ik WEER ziek ben. En bedankt Willy, hihihiihihi!
Ik heb de griep weer op visite, ze wilden blijkbaar met mij mijn verjaardag vieren. Wat ik iets minder vond en gisteren mijn verjaardag niet echt heb kunnen vieren!!!!!

Maar ben wel verwend door mijn (club) vriendinnen met gave creaties en leuke kadootjes erbij. Dus voelde met gisteren echt wel jarig, tussen de snotjes door hihhii. Maar daar kom in de loop van de week op terug!!!!

Nu eerst verder met de award!




Bij deze Award moet je 10 dingen opnoemen waar je van houdt. Hmmmmmm makkie zou je denken, maar wat is eigenlijk houden van??????? Je hebt houden van en houden van toch???????

Nou daar gaat die dan, ik hou van:

1. Mijn hussie ( Jack) en onze dochter (Kelly)
2 Onze poes Lilo. Ze ligt toch heel wat uurtjes naast mij op(haar stoel) als ik zit te freubelen op mijn hobbykamer.
3. mijn hobbies, scrapcreaties maken, vilten, amigurumi en borduren.
4. mijn (club/blog) vriendinnen. Ik kan echt niet zonder de Meiden, ze weten zelf wel wie ik bedoel hihihi!!!!
5. De Meiden heb ik wel via internet (blog en clubs) ontmoet. Dus kan ik niet zonder de pc/laptop/internet. This een verslaving, en is dat nog wel houden van hihihiihi.Ik zie de Meiden af en toe in het echie, maar mailen kunnen we gelukkig dagelijks. Maar ik zit natuurlijk ook uren te surfen op internet. Genieten van alle creaties de die door iedereen gemaakt worden.
6. hobbyspullen kopen. Pffffff heb ik ook weer internet voor nodig, want in Groningen heb je niet echt gave scrapwinkels. Maar waar ik heen gaan te shoppen, kijk ik ook altijd voor de hobby.
7. voor de tv hangen en naar leuke series kijken. Ghost Whiperer, Mentalist, House, ATWT en Bones.
8. lezen. Spannende boeken vooral. Ik heb net de hele serie van Twiligt Zone gelezen en ben in een boek van Karin Slaughter begonnen. Het liefst zou ik wat meer willen lezen, maar ja heb ook mijn andere hobbies. Dus meestal lig in bed ('s avonds voor slapen) te lezen en heel veel tijdens de vakantie.
9. chocolade (vooral M&M's) en drop.................. zo lekker!!!!!
10. op vakantie gaan. Ooooooooooooooo ik zou zo graag nog zoveel plekjes in Europa willen zien. Ik hoop in de toekomst dat we dat kunnen waar maken............. je moet natuurlijk toch ook wat wensen en te dromen hebben . Of niet dan!!!!!!!

Tsja en nou mag ik de award aan iemand doorgeven................ en dat wordt iets moeilijker, want ik wil hem eigenlijk aan 2 personen geven. Beiden Meiden zijn toch wel heel speciaal voor mij. We zien elkaar veels te weinig in het echie. Want oooooooo als we bijelkaar zijn is het ook gelijk één (gezellig) zootje.
Maar daar heb ik al een oplossing voor. Dat is weer een voordeel als je 2 blogs hebt hihihhi.

Jeanet deze is voor jou. Heel veel plezier ermee.

Groetjes Hilda

donderdag 14 januari 2010

Cross stitcher of wel borduren......

Neeeeeeeee geen hobby erbij, maar gewoon een oude hobby er weer bijgehaald.
Niet meer grote projekten hoor, maar gewoon kleine borduurstukjes. En ook nog lekker in één kleur, heerlijk voor 's avonds bij de tv.

Ik heb het patroon, van het borduurstukje hieronder , van internet afgehaald, tijdens het googlen. Oooooooooooooo wat kom je dan leuke en gave "dingen" tegen.




Ik weet nog niet precies wat ik met het borduurstukje ga doen. Het liefst wil ik haar in een hartvrom uitknippen en op een grotere stoffen hart naaien. Maar daar moet ik nog even over brainstormen.......

Ik ga vanmidag aan de gang voor het volgende projekt, zodat ik vanavond lekker aan de borduur kan.
Gisteren kreeg ik van iemand en heel mooi patroon voor Pasen. Ik vind de kleurtjes die erbij horen niet helemaal mijn kleurtjes. Dus ik denk dat ik van het weekend naar een handwerkwinkeltje "moet" hihihi.

Groetjes Hilda

zondag 10 januari 2010

Amigurumi paardje

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ze is af.

Ik vind haken echt leuk om te doen, alleen bij dit paardje was soms even doorbijten. Vooral de benen, pfffffffffffffffffff priegelwerk en mijn geduld werd erg op de proef gesteld. Maar de aanhouder wint zeggen ze...........

Maar ze is af en this een scheettie of niet dan!!!!!!!






Ik mag op gebied van haken nu wat nieuws uitzoeken. Hoewelllllllllllllll er nog een creatie half af ligt. Het patroon is vrij pittig en eigenlijk wil ik even wat "simpels" tussendoor doen. Gewoon rondhaken en niet teveel tellen enzo......... hmmm wat zal het worden??????

Groetjes Hilda

Eindelijk ...........

heb ik er een blog erbij speciaal voor mijn handwerkcreaties.

Naast scrapkaarten, scrapdoosjes en minialbumpjes maken, mag ik ook graag vilten, amigurumi (haken) en sinds kort ook weer borduren.

Pffffffffffff vond het een beetje rommelig worden op mijn andere blog (hier) , al die verschillende hobbies door elkaar.

Jack heeft voor mij nog een blog aangemaakt, deze dus hihihi, waar ik al mijn handwerkspulletjes op ga zetten.

Groetjes Hilda